Iako je za večernje izdanje i duvanje svećica, Sofia Vergara izabrala svečaniju i interesantniju kombinaciju, tokom dana sve u njenom odevnom izboru bilo je veoma diskutabilno. 

Zvezdu planetarno popularne serije Modern Family, paparaci su uslikali kako užurbano hoda ulicama Beverli Hilsa u letnjoj, gingham haljini plavo-bele kombinacije. Haljina koja "pada" na ramena, dugih je rukava, ravnog kroja i bila bi prava summer inspiracija da nema te, po malo čudne, cvetne aplikacije koji se nalazi u predelu trupa i širi se po rubovima. 

U nastavku, lepa Sofia napravila je neočekivani izbor po pitanju aksesoara, izabravši teške bele sandale na platformu, sa kaiščićima i naglašenim đonom, kao i tašnu koja je zaista priča za sebe. 

Naime, kičasta torba od ratana "prekrivena" je materijalom, etno-apstraktnih motiva, plavo, belo, crnog spoja i dodatno je narušila i ovako već problematično izdanje zanosne brinete. 

Ne bismo da budemo prestrogi, Sofia jeste izabrala komade koje odgovaraju njenom modnom senzibilitetu, ali ih nije dobro iskombinovala, jednostavno kao celina-ne funkcionišu!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/