Kombinacije koje je Meghan Markle ponela tokom najtoplijeg meseca u godini i to u različitim prilikama, svakako odišu elegancijom i sofisticiranošću.

Ono što smo primetili jeste da se njen stil odevanja značajno promenio od kada je stupila u brak sa princem Harrijem, te postao malo kozervativniji, ali očigledno u skladu sa rojal pravilima koja su bila neizostavna. 

Ipak, ne kopira i ne prepisuje od Kate the Grate, kako su mnogi strani mediji prokomentarisali, ali ispostavilo se bar do sada, da Maghan i dalje insistira na komadima zanimljive krojačke konstrukcije koji su najčešće jednobojni. Kako do sada stoje stvari, teže ćemo je videti u garderobi cvetnog ili pak, leopard dezene. 

U nastavku pogledajte najefektnija tri izdanja Meghan Markle u ovoj nedelji: 

Povodom obeležavanja stogodišnjice Kraljevskog vazduhoplovstva u Vestminster Abi u Londonu, Meghan je izabrala predivnu teget haljinu sa čamac izrezom, dugih rukava, te suknje "A" kroja koja lagano pada tik ispod kolena. Kreaciju koju potpisuje luksuzna francuska kuća Dior, Meghan je upotpunila krem salonkama, kao i veoma sofisticiranim fascinatorom. 

Na sledećoj strani pogledajte koja dva izdanja lepe vojvotkinje su takođe ostavila utisak ove nedelje: 

PageBreak

Prilikom dolaska u dvodnevnu posetu Irskoj, vojvotkinja je bila u potpunosti u centru pažnje, jer je izabrala komplet u boji koja se smatra simbolom Irske - zelenoj. Odevnu kombinaciju su činili slip majica i pencil suknja sa naglašenim džepovima. Givenchy kompet je nadograđen efektnim salonkama i tašnom u kamel boji. 

I možda najefektnije izdanje, bar po nama u Elle.rs redakciji je jedno vrlo jednostavno, ali moćno odelo idealno za bukvalno sve poslovne prilike. Bela majica, kraći sako, kao i crne pantalone na ivicu su savrršeno ispraćene crnim salonkama. Što se nas tiče, Meghan više ne mora nikada da obuče neku haljinu, odela joj stoje FANTASTIČNO. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/