Sinoć je u Londonu održana premijera filma Mamma Mia! Here We Go Again sa Amandom Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnanom i Lily James u glavnim ulogama. Prvi deo planetarno popularnog mjuzikla, konačno je doživeo nastavak koji smo svi sa nestrpljenjem čekali. 

Defile slavnih zvezda i njihova impresivna izdanja definitivno su obeležili crveni tepih u glavnom gradu Engleske, ali ono što posebno treba istaći jeste frizura i make up momenti koji su zaokružili celokupni look Amande Seyfried. 

Nežna plavuša, bele putu se opredelila se za crni komplet, čija specifičnost se ogleda u asimetričnom sakou i cvetnoj aplikaciji koja se nalazi po dijagonali gornjeg dela. Crnim sandalama sa kaišem nadogradila je stajling, ali ipak fokus je bio u beauty sferi. 

Naime, lepa Amanda odlučila se za jednostavnu frizuru i šminku, koju i sami možemo da izvedemo. Glumica je kosu prebacila sa strane, na desno rame, dok je prednji deo kose blago uvijen na krupne lokne.

U pitanju je frizura koja se na holivudskom crvenom tepihu mogla videti još pre pola veka i uvek je izgledala glamurozno.

Ovakav način tretiranja kose je bio veoma popularan u vreme starog Holivuda, kao i crveni ruž i alajner, međutim Amanda to nije doslovno iskoristila.

Ipak se opredelila za modernu, smoke eye tehniku braon tonova i tako je maksimalno istakla zelene oči, dok je karminom u svetlo ružičastoj boji samo malo naglasila usne i tako je dala jednu trendi notu u domenu lepote. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/