Njena red carpet izdanja su naveliko hvaljena, uvek izgleda tako glamurozno i sofisticirano, ali i kada su i ležernije izdanja u pitanju, Dakota Johnson ume da bude odmerena i opuštena, ali uvek sa fashion detaljima. 

Te nas ni malo ne iznenađuje što je modna muza luksuzne modne kuće Gucci i nosilac mnogih reklamnih kapanja. 

Uvek tako spontana, lepotica je izgledala veoma trendi kada je krenula na trening u zanimljivom ansamblu, veoma poželjnom za svakodnevne varijante. 

Naime, zvezda filma The Fifty Shades Of Grey crneje helanke na visoki struk uparila sa majicom koju je vezala u struku, a na kojoj je logo muzičke grupe The Who. Mali rock and roll izlet umiren je crnim patikama, ali je i nadograđen kožnom, bordo tašnicom koju je držala u ruci. 

Modni eklektizam je pun pogodak, a brineta je puštenom kosom i bez šminke samo pojačala neposredni utisak koji je ovog puta apsolutno dominirao.

Mešutim, vodeći detalj svakako je bio vezani čvor na majici, koji je istakao struk glumice i naglasio siluetu, da je Dakota majicu ponela na standardan način ovaj outfit bi prošao potpuno nezapaženo.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/