Po modnoj i stilskoj analitici mnogih časopisa, glumica Sofia Vergara i pevačica Jennifer Lopez smatraju se osobama od velikog stilskog integriteta i ukusa. Za svečane povode blistaju u glamuroznim toaletama, a i street style senzibilitet im je takođe sličan - umerena doza prvokativnog sa klasičnim komadima. 

Zajednička strast su im farmerice i stekli smo utisak da su uske varijante koje izdužuju figuru njihov najčešći izbor. Ipak, u kratkom vremenskom periodu lativo zvezde su obukle slične outfite, a zajednički detalj su im bile takozvane. vrećaste farmerice.  

J. Lo je široke farmerice, uparila sa crnom majicom na bretele, "V" izreza koji je istakao njeno poprsije. Gornji deo kombinacije je seksi i u njenom prepoznatljivom, ali donji segment izgledao je ipak preterano i vizuelno je "skratio" ženstvenu figuru Lopezove. 

Sofia Vergara i Jennifer Lopez u farmericama koje ne odgovaraju ni jednom tipu ženske građe
Author: GEVA, EVGA, VICE

Na sledećoj stranici pogledajte kako je Sofia Vergara izgledala u baggy farmericama:

PageBreak

Sa druge strane, zvezda serije Modern Family je na svom Instagramu profilu objavila je fotografija u outfitu kog čini vrećasti model farmerica, vrlo udoban, ali potvrđeno ne laska figuri - Vergareva izgleda kao da se nestaje u prenaglašenom kroju.

Čipkastim crop topom Sofija je dodala malo ženstvenijeg vajba, ali je i ona dokazala da ovakav tip farmerica jednostavno ne pristaje ni jednom tipu ženske građe. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/