Melanija Tramp nedavno je u pratnji supruga Donalda prisustvovala zvaničnim posetama evropskim zemljama - Engleskoj, Škotskoj, Francuskoj i Finskoj pretežno u elegantnim i sofisticiranim izdanjima.

Ipak, dolazak u Helsinki je obeležia kombinacija inspirisana poslovnim dress codom, ali sa Melanijinim pečatom koji se odrazio u osećaju za kombinovanje boja i detalja. 

Belu klasičnu košulju, Slovenka je uparila sa kožnim pantalonama visokog struka, a finiširala kaputem svetlo-plave boje brenda Isoude sa dugmićima i džepovima takođe braon tona. 

Specifični look, predviđen za putovanje, gospođa Trump je nadogradila sa efektnim detaljima - baletankama na špic, kao i luksuznom Hermes tašnom.

Foto: EPA / Kimmo Brandt

 Da su pantalone neretko mnogo bolji izbor od suknje, govori drugi ansambl koji stavlja farmerice u fokus, a kombinacija je bila predviđena za dolazak u Vašington.  

Na sledećoj stranici pogledajte kako je Melanija Trump izgledala prilikom dolaska iz Evrope u Ameriku:

PageBreak

Za dolazak kući, brineta je iskoristila uspešnu formulu koju je demonstrirala proteklih dana, a koja glasi belakošulja+farmerice+baletanke. 

Proverena klasika je i ovog puta bila pun pogodak, koja je dodatno pojačana sada teget Hermes oversize tašnom i gracioznim manekenskim hodom.  

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/