Španski kraljevski par juče je prisustvovao obeležavanju stogodišnjice bitke u gradu Bailenu i tom prilikom družili su se sa lokalnim stanovništvom, posetili su istorijski muzej i još jednom naglasili svoj opravdani rojal integritet. 

Glavno interesovanje svih prisutnih bez izuzetka i ovog puta bilo je usmereno ka harizmatičnoj Letiziji koja je plenila svojim predivnim damskim izborom - belom haljinom na crne, sitne tufne. 

Kreacija bez rukava, lagano prati liniju tele i širi se u suknju dužine tik, ispod kolena. Diskretim kaišem, od istog materijala, vezanim u mašnu, Letizija je naglasila svoju vitku figuru, dok je papučama Steva Maddena u nežno ružičastoj boji zaokružila celokupan ledylike stajling.

Blago je uvila kosu i osvežila lice rozikastim rumenilom i nude karminom koje su minimalne, ali ipak efekte beauty intervencije. 

Zanimljivo je da model obuće, koji podrazumeva kombinaciju kože i PVC-a i rad je američkog dizajnera Maddena, Letizijin je izbor broj jedan po pitanju aksesaora - podsetimo, već ih je nosila i to ne tako davno - Modna lekcija iz OP art-a: Kraljica Letizia u crno-beloj haljini koja "treperi"


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/