Modna ikona ne prestaje da nas oduševljava svojim genijalnim idejama. Nikada nije napravila fashion faux pas, te izuzetak nije ni kombinacija koja uključuje komad nekada rezervisan isključivo za plažu.

Radi se o najjednostavnijim gumenim japankama crne boje, koje ne poseduju niti jedan detalj koji bi ih eventualno svrstao u ozbiljniji komad aksesoara. Besprekorno vladajući modnim pravilima, Olivia se drži zlatnog pravila: manje je više, a jednostavnije je elegantnije.

Proteklih dana, jedna od najfotografisanijih devojaka na svetu, inspirisala je street style outfitom koji je je odabrala za izvršavanje dnevnih obaveza. 

Amerikanka se odlučila za navy kombinaciju iz tri dela: u pitanju su matching bluza, blejzer i cropped pantalone sa diskretnim belim prugicama. Odelo pripada kategoriji laganih materijala, ležerno je, te je effortless look zagarantovan. 

Spoj pantalona sa učkurom i bluze sa detaljom u vidu karnera, uspela je da iznese na najbolji mogući način. Lepršavi blejzer i Fendi "shopping" torba zaokružili su ovaj upečatljiv outfit. Dok je nekoliko jednostavnih komada zlatnog nakita, upotpunilo kombinaciju.

Klasičnim gumenim japankama u crnoj boji nadogradila je izgled, koji bi bez ovog aksesoara bio možda i nezapažen, s obzirom da je u pitanju elegantno odelo sa zanimiljivim detaljima - ništa što je čuvenoj trendseterki nepoznatno.

Spoj naizgled nespojivog tako je dobio jedan poseban nivo, koji će (sasvim smo sigurni), biti kopiran od strane modnih sladokusaca prvom prilikom.

Tekst: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/