Revnosni paparaci vrebaju u gradiću Cernobbio, nadomak jezera Komo gde George Clooney poseduje vilu, u kojoj poznati par provodi najviše vremena. Zbog čega je Clooney-eve moguće vrlo često videti za vreme večere u nekom od čuvenih restorana u okolnim gradićima.

S obzirom da je i u Italiji temperatura trenutno poprilično visoka lepa Amal opredelila se za nešto ležerniju kreaciju i to sa omiljenim letnjim printom, naravno prugama. U pitanju su pruge u crno-belim nijansama, te je prvestveno ovaj klasičan spoj dve boje, odgovoran za momentalan utisak elegancije koji kombinacija ostavlja.

Amal je spoj upravo ovog printa i pomenutih boja jedan od omiljenih, ali i brojnim drugim poznatim damama iz sveta poznatih.

Naime, ovakva haljina može proći odlično i u dnevnoj i u večernjoj varijanti, naročito ukoliko je mudro stilizujete sa par detalja, može dobiti željeno sofisticiranost koju je Amal sa lakoćom uspela da iznese.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/