Simpatična Katie Holmes juče je u Njujorku krenula na poslovni sastanak u veoma interesantnoj poslovnoj varijanti, kao i jednom detalju koji je posebno zainteresovao strane medije. 

Njen biznis dress code je odstupio od ustaljenog pravila koji obično podrazumeva crnu suknju i belu košulju! Holmesova se izak odlučila za nešto drugačiji look, tako što je unela dašak romantičnih i retro momenata. 

Nežno, svetlo ružičastu košulju, "puf" rukava i naglašenih manžetni, uparila je sa vintidž kilotama sa širokim faltama i digmićima na kukovima. Efektana igra boja je nadograđena oversize, trendi naočarama, kao i tašnom u krem boji. 

Međutim, ono što je bilo veoma interesantno je izbor obuće - Katie jeste obula elegante, ravne papuče, ali je u ruci je ponela i salonke. Na jednostavan način, problem zvani neudobnost na +8 cm će kod glumice biti rešen preobuvanjem, a iskreno, zar to sve mi ne radimo?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/