Jedan od komada koji je takođe postao ultimate trend na + 35 jeste top koji nosi nazive "babe", zahvaljujući verziji koju je plasirao brend sa sedištem u Los Anđelesu. U suštini, Donni-jev “Babe”  topovi su pletene marame, i stalno su rasprodati.

Muzička diva Cher obožavala je da ih nosi 70-ih godina, a danas svaka fotografija na Instagramu bilo koje modne sledbenice sadrži upravo ovaj komad u okviru letnjeg stajlinga. 

Emily Ratajkowski često uživa u kombinovanju ovog topa sa baggy pantalonama.

U regularnim buticima možete videti ove topove uparene sa pantalonama visokog struka zajedno sa nekim laganim blejzerima, međutim “Donni” devojke ih kombinuju s odgovarajućim tradicionalnim havajskim sarong maramama koje vezane oko struka predstavljaju idealnu letnju suknju.

Za hrabrije ljubiteljke mode ovaj komad može biti i statement brushalter (međutim, za neke ovaj trend je problematičan bez malo podrške). 

Pogledajte ko su članovi “Babe-top” kluba i razmislite da li ovaj vrlo egzotičan komad može postati IT-piece vašeg garderobera za ovo leto.

Priredio: Igor Jagić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/