Svi mi koji volimo indie rock i pop, ali i baroque pop i neo soul već duže vreme oduševljeni smo glasom nesvakidašnje Florence Welch, koja, od kada se pojavila na muzičkom nebu ne prestaje da nas iznova i iznova iznenađuje. 

Njeni nastupi su svakako spektakl, inspirisani istorijom umetnosti, barokom, renesansom, ali i po kojim specijalnim efektnom, tek da nas iznenadi novim umetničkim tendencijama. 

Na pojavu pevačice vatreno crvene kose, nisu ostali ravnodušni ni čelnici luksuzne modne kuće Gucci, koji već neko vreme sarađuju sa harizmatično Flo. Nastup na festivalu 2018 Outside Lands Music & Arts obeležile su njene fantastične glasovne sposobnosti, ali i outfit - tako romantičan, nežan, a ipak tako energičan. 

Boho duga haljina, sačinjena je od transparentnog materijala, naglašenih je "puf" rukava i sečena je tik ispod grudi. Kreacija svetlo mint boje, oplemenjena je čipkom oko dekoltea, ako i diskretnim karnerima na donjem delu suknje. 

I baš kao čarobnica, gospođica Welch nas je uvela u modnu bajku, pokazavši da moda može da bude zabavna, ali ipak tako predivna! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/