Duhovita i šarmantna, američka glumica Mila Kunis jedna je od omiljenih holivudskih zvezda koja nas je osvojila krajem devedesetih kada smo je redovno pratili kao Jackie u hit seriji That 70’s Show.

Bio je to tek početak njene uspešne glumačke karijere, a u dvadeset godina koliko je prošlo od prve epizoda "Ludih sedamdesetih", Mila je nanizala odlične uloge u dramama koje su osvojile pozitivnu kritiku poput filma Black Swan i romantičnim komedijama koje su bile favorit publike - Forgetting Sarah Marshall, Friends with Benefits, Ted i Bad Moms.

Milu Kunis poslednjih meseci imali smo prilike da viđamo na crvenim tepisima širom sveta na kojima je promovisala svoj posledni film, komediju The Spy Who Dumped Me. 

I dok je Milin najnoviji film punio bioskopske dvorane, popularna američka glumica plenila je pažnju odličnim kombinacijama.

Tajna iza odličnog stila Mile Kunis krije se u opuštenoj eleganciji! Uz nekoliko glamuroznih izdanja u kojima smo imali prilike da je vidimo na velikim svetskim premijerama, glumica poslednjih meseci je najčešće nosila večne modne klasike s modernim momentima koji im je doneo ležerniji izgled.

Kao jedan od najvećih favorita u Milinoj garderobi istaknule su se široke panralone, trendi model koji će, ako sudimo prema prvim jesenjskim kolekcijama, obežiti još jednu sezonu ispred nas.

Na sledećoj strani pogledajte najbolja izdanja Mile Kunis koja će biti HIT sledeće sezone >>

PageBreak

U kombinaciji sa svilenom košuljom i sandalama s visokom štiklom ili u spoju s ležernim topom i ravnim cipelama na vezanje, Mila ih nosi odlično! Od najpoželjnijih trendova za narednu sezonu, Mila Kunis u svoju garderobu je dodala i karirani dezen, moderno odelo i suknje midi dužine.

Osim odličnih kombinacijama, Mila Kunis ove nas je godine osvojila i novom frizurom – svoje prepoznatljive duge i guste lokne slatkica je zamenila efektnom bob frizurom. 

Preuzeto sa portala: Journal

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/