I dok su neke holivudske glumice najpoznatije po svom savršenom telu i izgledu, ono po čemu je prepoznatljiva Julia Roberts jeste njen širok osmeh.

Iako se tako možda i ne bi činilo, slavna 50-godišnja glumica u privatnom, ljubavnom životu nikada nije imala previše sreće, a silno se nadala da će se sve to promeniti nakon što je upoznala kamermana Danny-ja Modera 

Već od početka njihove veze ništa im nije išlo u korist, a ne ide ni danas nakon 16 godina braka, kada se svako malo u medijima pojave informacije o trzavicama i navodima da je samo pitanje dana kada će se razvesti.

Kako je sve počelo?

Nakon godina razočaranja, propalih ljubavnih veza, pa čak i propalog braka s pevačem Lyle Lovett, s kojim je izdržala tek dve godine, tada 36-godišnja Džulija upoznala je godinu dana mlađeg Modera na snimanju filma Mexican 2000. godine.

On je tada bio u braku sa šminkerkom Vera Steimberg, a ona je već odavno bila u vezi s kolegom Benjaminom Brattom. Iako je imao tek ulogu pomoćnika kamermana, Danny je očarao glumicu, toliko da je i sama jednom opisala njihov susret rečima:

"Momentalno sam se zaljubila u njega. Želela sam da budem s njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću biti u problemu", priznala je Julia.

Više pročitajte OVDE

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/