Skupa sa svojim suprugom, princem Harrijem, Meghan je juče prisustvovala premijeri predstave Hamilton u Victoria Palace teatru, a najveća drama je ipak bio njen odevni izbor.

Razlog je veoma jasan - mini haljina kandskog brenda Judith & Charles! 

Naime, kraljevski odevni kodeks ponašanja obično podrazumeva konzervativnije kombinacije - klasične krojeve, midi ili mini dužine haljina i suknji, bez naglašenih dekoltea bluza i košulja, manje upadljivi dezeni itd...

Ipak, ovog puta, nekadašnja glumica se opredelila za smeliji ansambl, koji je shodno njenim godinama i prilici bio pravo iznenađenje, a opet tako ne tipičan za dame sa britanskog dvora.

Crna, mini sako-haljina sa dvorednim kopčanjem nadograđena je salonkama dizanera Paula Andrewa, kao i malom tašnicom koju je vojvotkinja držala u ruci. Iako je gornji deo zatvoren, suknja je maksimalno istakla savršene noge harizmatične crnke koja je zbog ovog segmenta predmet strane štampe, ali i pohvala. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/