Početak nove sezone može da predstavi pravi izazov za sve nas, jer ne podrazumeva da ćemo već u septembru momentalno da se uvučemo u bunde i duboke čizme.

Suptilan prelaz podrazumeva da ćemo na pravi način kombinovati efektne letnje komade, kao što je npr. svilena haljina sa bomberkom iz nove sezone. 

Tokom međusezone na snazi su i dalje sakoi umesto jakni, farmerice i suknje na visoki struk, kao i lagane letnje košulje. 

Temperatura i tada dozvoljava da eksperimentišemo, varijante su bezgranične, a koje komade i kako ih uparuju biraju IT devojke pogledajte u nastavku. 

#Rosie Huntington-Whiteley

Britanka je izabrala all black spoj kog čine končani kropovani džemper i suknja koja lagano pada. Nadogradila je kombinaciju papučama, kao i mini Fendi tašnom. 

#Gigi Hadid 

Uspešna manekenka je inspiraciju pronašla u modi devedesetih godina 20. veka - oversize košulja, "džeparice", kaiš i veoma upečatljive čizme. 

#Kaia Gerber 

Ćerka Cindy Crawford već ima renomirani staž kao model, a i njena street style izdanja su za svaku pohvalu. Za prelazni period, opredelila za ležernu majicu, crne farmerice i patike sa platformom. 

#Bella Hadid

Manekenka je crno-beli spoj kog čine jakna i popularni komad iz devedesetih, tzv. biciklističke, nadogradila retro naočarama i trendi patikama. 

#Alessandra Ambrosio

Brazilska manekenka je lepršavu letnju haljinu upotunila jesenjom garderobom - teksas jaknom i patikama. Jednostavno i vrlo efektno! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/