Britanska kreatorka Victoria Beckham u modnim vodama je od 2008. godine. Tada je malo ljudi moglo da pretpostavi da će Posh Girl postati jedna od najpopularnijih i najuticajnijih dizajnera današnjice, čije revije prate top influenseri i urednici modnih magazina. Svoj decenijski rad Vicky je odlučila da obeleži originalnom kampanjom koja je izazvala salve pozitivnih komentara na Instagramu. 

Naime, bivša članica grupe Space girls slikala se unutar ogromne bele shopping kese s njenim imenom. Čuveni fotograf Juergen Teller sa kojim Vicky sarađuje dugi niz godine uspeo je da uslika britansku ikonu stila kako viri iz oversize kese, zatim stoji sa razmaknutim nogama u belim salonkama dok joj je celi gornji deo tela u kesi.   

U opisu fotografija, Beckhamova je u više navrata istakla da je u isto vreme lansirala limitiranu kolekciju povodom svog decenijskog rada, te i spomenula kreatora Marca Jacobsa koji je uticao na nju da se oproba u modnim vodama. 

Na osnovu komentara, možemo da zaključimo da poštovaoci lika i dela Victoria Beckham su imali samo reči hvale: "Svaka čast na radu i fotke su tako super", "Obožavam ovu kampanju", "Bravo, tako dobre fotografije"...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/