Nedelju dana prva dama Amerike provešće u Africi bez supruga Donalda. U sklopu turneje planirano je da gospođa Trump poseti Ganu, Malavi, Keniju i Egipat.

Dobro raspoložena Melania ukrcala se u vojni avion odevena u braon kombinaciju.

Ispod mantila od velura nazirala se kožna smeđa suknja koju je prva dama nosila u februaru prilikom posete američkoj saveznoj državi Ohajo. 

Kada je u pitanju obuća, ostala je verna štiklama. Odabrala je model Manoloa Blahnika sa vrtoglavo visokom potpeticom i leopard uzorkom. Ovakve štikle nekada je bilo nezamislivo videti na prvim damama koje su bez izuzetka birale samo neutralne uzorke. Tako se Hillary Clinton tek nakon prestanka dužnosti prve dame u maju 2001. godine pojavila na Met Gali u haljini sa leopardovim uzorkom, što se tada smatralo presedanom.

Laura Bush nikada na službenim događanjima nije viđena u takvoj odeći, a jedino se Michelle Obama usudila da povremeno nosi odevne komade sa životinjskim uzorkom tokom dva mandata svog supruga Baracka.

Upravo zahvaljujući njenoj modnoj odvažnosti Melania danas bez problema korača u štiklama za koje bi nekada sigurno dobila "ukor" od dežurnih dušebrižnika.

Izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/