Popularna glumica Dakota Johnson nedavno je na premijeri filma Bad Times at the El Royale održanoj u Njujorku izazvala pažnju svih prisutnih svojim veselim i upečatljivim odevnim izborom. 

Iako je već duže vreme muza i ambasadorka italijanske kuće Gucci, američka slatkica ovog je puta napravila mali izuzetak, opredelivši se za skandinavski brend Ganni. Na taj način, pokazala je kako i street style estetika i pristupačniji brendovi mogu da budu adekvatna zamena luksuznim modnim komadima. 

Brineta je odenula crnu mini haljinu, jednostavnog kroja i naglašenog dekoltea koja je istakla njenu figuru, ali i savršeno izvajane noge. Stilska drama je ostvarena zahvaljujući belim tufnama, kao i svetlucavim materijalom od kog je sačinjen komad. 

Vrlo zanimljivu LBD, Dakota je nadogradila svedenim belim sandalama i visećim minđušama koje su bile pun pogodak.

Ipak, kao prava zvezda, glumica je pažljivo mislila i na beauty segment, prigrlivši trend za jesen/zimu 2018. tj, koristeći kombinaciju narandžastih i braonkastih tonova rumenila i senke. 

Njen celokupni look jeste bio pun pogodak, maksimalno ostvaren kroz šik garderobu, hit šminku i neodoljivi šarm koji je krasi od početka karijere...  

Na sledećoj stranici pogledajte kako je izgledala Dakota Johnson: