Njene obaveze i zvanične dužnosti godinama se povećavaju, a primetili smo da Letizia zahtevni poslovni tempo prati sa lakoćom i najčešće u štiklama. 

Krajem prošle sedmice, harizmatična brineta prisutvovala je manifestaciji u Madridu u organizacije žena policajaca i tom prilikom, vrlo dostojanstveno izabrala Hugo Boss komplet od tvida.

Vrlo poslovan dress kod, činila je crna rolka, kratki sako, oivičen paspulom po rubovima i suknja. Po malo konzervativni ansambal ružičaste nijanse, dobio je nadogradnju sa omiljenim kraljičinim crnim, elegentnim papučama Steva Maddena. 

Specifičnost ovog izgleda nije samo u besprekorno izgrađenom stajlingu, već i u tome što je kraljica početkom maja već nosila komplet, ali i cipele - Letizia chic cipelama spasila jednu bezličnu kombinaciju.

Naravno da modnu reciklažu moramo pohvaliti, jer ipak pre trendova, kraljica stavlja praktičnost i udobnost na prvo mesto, izgledajući uvek besprekorno! 

Na sledećoj stranici pogledajte kako je izgledala prelepa kraljica Letizia: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/