Iako je poznata kao kraljica prenaglašenih krojeva, predimenzioniranih patika i urbanih outfita, kada napravi mali izuzetak i preseli se pa i na kratko u klasične stilske vode, pevačica nas doslovno obori sa nogu.

Na njenom Instagram profilu, imali smo priliku tako da vidimo kako mantil dobije skroz drugu "Riri" dimenziju. Naime, lepa crnka boravi trenutno u Dubajiu u kome promoviše svoju beauty liniju, ali nas i izveštava o svojim stilskim podvizima. 

Na skorašnjoj fotografiji, Rihanna se opredelila za trenč brenda Monse, izrazito naglašenog kaiša sa zlatnom šnalom. Iako je ovaj komad predviđen za kišne dana, u njenoj režiji izgleda kao seksi haljina, koja maksimalno ističe noge i figuru sa oblinama. 

Aksesoarima kao što su futurističke naočare i alke, pevačica je zaokružila veoma efektnu celinu. 

PageBreakDrugi predlog je dosta nežniji, ženstveniji i to svakako zahvaljujući Burberry modelu, svilenkastog odsjaja, sa diskretnim kaišem ispod struka. 

Rihanna je i ovaj model iskoristila u svojstvu haljine, uparivši ga sa diskretnim PVC sandalama, kao i torbicom u boji zlata.

Izbor šminke je suptilan i blag i zaista, Rihanna izgleda mladoliko i sveže, kao na početku karijere. 

Koja varijanta vam se više dopada? 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/