Holivudska miljenica odavno je veliki fan Riccarda Tiscia.

Zajedno su otpočeli saradnju pre 3 godine na kampanji za Givenchy, da bi od tada glumica sa najlepšim osmehom u filmskoj industriji redovno birala njegove kreacije za crveni tepih ali i tv gostovanja i photocall susrete sa medijima. Zato ne treba da nas čudi što je i sada ova "zgodna žena" podržala svog miljenika u dizajnerskom svetu, u trenutku kada je on sam na velikoj poslovnoj preokretnici.

Naime, na londonskom eventu na kome je predstavljena nova serija Homecoming u kojoj glumica igra jednu od glavnih uloga, zvezda filmova "Notthing Hill" i "Runaway bride" se pojavila u nežnom bež kostimu koji su činili plisirana suknja i ležeran blejzer ispod kog je Julia obukla uzanu majicu u istom tonu.

U beauty segmentu Julia se opredelila za raskošnu pletenicu, stilizovanu na desnu stranu i razbarušenu i natapiranu pri vrhu, dok je oči sakrila iza tamnih naočara. Njen zaštitni znak - taj zarazan osmeh nije izostao ni ovaj put.

Kompletan look potpisuje Riccardo Tisci u svojoj debi kolekciji za Burberry.

Dizajner nije sačekao brzo da prođe pa je na svoju Insta stranu podelio sliku uz komentar: The one and only Julia. Looking so beautiful in @burberry #kingdom.

Inače, Tisci je kompletnu kolekciju nazvao Kingdom, u želji da pokaže simbiozu britanskih ideala, monarhije i istorije iza mode koja brenda koji se već sada smatra kulturnim nasleđem Velike Britanije.

Ono što je sigurno, u Tiscijevom kraljevstvu, Julia je i dalje jedina kraljica.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/