Ovan

Posao 

Neharmonični aspekti vašeg vladaoca Marsa, planete akcije i sukoba, opominju da povedete više računa o dokumentima i da obratite više pažnje na tačke ugovora koje potpisujete. Kvadrat između Sunca i Plutona, jednog od vladalaca vašeg znaka, donosi poslovne ponude Ovnovima koji se bave zanimanjem zbog koga su prisutni u javnosti.

Ljubav 

Simbol više sile, retrogradni Uran, u opoziciji sa Venerom i Merkurom, planetama ljubavi i komunikacija u astrološkom polju ljubavi, upozorava da izbegavate rasprave i konflikte sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, moguć ulazak u tajnu vezu.

Zdravlje 

Tegobe sa sinusima.

Bik

Posao 

Naglašen znak Škorpije krajem nedelje donosi vam probleme sa sudskim ročištima ili regulisanjem pravnih procesa. Harmonični aspekti Saturna, planete prošlosti u devetoj astrološkoj kući, nagoveštavaju ugovaranje poslovnih aranžmana sa nekadašnjim partnerima iz bliskoistočnih zemalja. Oslonite se na Jarca.

Ljubav

Konjunkcija vašeg vladaoca Venere i Merkura, simbola ljubavi i komunikacija, nasuprot retrogradnom Uranu, planeti neočekivanih okolnosti u vašem znaku, donosi raskid ili razdvajanje od partnera, zbog okolnosti na koje ni vi ni on ne možete da utičete. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, može da vam se dopadne osoba sa posla.

Zdravlje

Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao

Jedini harmoničan aspekt koji vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija i posla, obrazuje u ovom periodu je sekstil sa Saturnom, zbog čega ćete uspeti da naplatite neki stari dug. Naglašeno astrološko polje posla u koje 10. oktobra ulazi i Merkur, u drugoj polovini nedelje donosi vam naklonost osoba na položaju, ako ste majski Blizanac.

Ljubav

U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, vašu pažnju će privući umetnik ili sportista. Aaspekti Jupitera, vladaoca polja ljubavi, krajem perioda naglašavaju vaše emocije, a pod uticajem Neptuna, planete zanosa, može da vam se udvara neka zauzeta osoba. Jedna Vaga misli na vas, a Strelac vam šalje SMS.

Zdravlje

Pad imuniteta.

Rak

Posao

U vreme punog Meseca, vašeg vladaoca, oko 9. oktobra, pod uticajem tranzitnog Plutona, planete novca i moći iz sedme astrološke kuće očekuju vas novi izazovi, ukoliko se bavite privatnim biznisom ili nekim umetničkim zanimanjem. Krajem nedelje, aspekti Sunca idu vam u prilog donoseći mogućnost povećanja prihoda.

Ljubav

Venera i Jupiter, planete emocija i ekspanzije u astrološkoj kući ljubavi koja zahvata znak Škorpije, pod uticajem Neptuna i Urana, simbola zaljubljenosti i flerta, sredinom perioda donose vam iznenadni susret sa atraktivnom mladolikom osobom. Krajem nedelje, obratite više pažnje na partnerove želje i molbe.

Zdravlje

Potražite savet nutricioniste.

PageBreak

Lav

Posao

U prvoj polovini perioda oslabljena pozicija vašeg vladaoca Sunca u trećem astrološkom polju, pod uticajem Plutona i Neptuna, simbola moći i zabluda, upozorava da krajem nedelje objektivno procenite mogućnosti u okviru novog projekta. Tranzit Meseca preko osmog zodijačkog znaka, oko 12. oktobra, najavljuje susret sa vatrenim znakom.

Ljubav

Početkom perioda, vašu pažnju pokušaće da privuče neko koga ste najverovatnije već upoznali preko poslovnih konatakata. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, u trigonu sa Marsom u vašem polju partnerskih odnosa, na nekom javnom skupu ili proslavi možete da upoznate vrlo šarmantnu osobu.

Zdravlje

Smanjite unos slatkiša.

Device

Posao

Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija koja upravlja i vašom astrološkom kućom karijere, 10. oktobra će se priključiti Veneri i Jupiteru, simbolima novca i prosperiteta, donoseći vam isplative poslovne šanse. Ukoliko se bavite zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem, dobićete podršku jednog Raka ili Riba.

Ljubav

Vaš emotivni život iz dana u dan postaje uzbudljiviji i sadržajniji, budući da će Mesec ove nedelje prošetati od vašeg do znaka Strelca. U vreme mladog Meseca, simbola osećanja, oko 9. oktobra, na nekom poslovnom sastanku ili predavanju vašu pažnju može da privuče mlađa osoba, moguće Blizanac ili Jarac.

Zdravlje

Više se družite sa prijateljima.

Vaga

Posao

Merkur, simbol komunikacija, čija je pozicija ojačana u Škorpiji, ali ugrožena opozicijom sa retrogradnim Uranom u astrološkom polju posla, upozorava da posle 10. oktobra budete oprezniji prilikom donošenja odluka u vezi sa novim projektima i aranžmanima. Krajem nedelje, izbegavajte rasprave i konflikte sa Jarčevima i Vodolijama.

Ljubav

Vladalac vašeg znaka, Venera, planeta ljubavi, pridružila se Merkuru i Jupiteru u polju novca i ljubavi, što vam pod uticajem Neptuna iz Riba, u prvoj polovini perioda, može doneti zaljubljivanje u koleginicu, ako ste muškarac. Ukoliko ste dama, zbog pozicije Marsa, zaintrigiraće vas Ovan ili Lav.

Zdravlje

Unosite više tečnosti. 

Škorpija

Posao

Vaš vladalac Mars, planeta inicijative, u trigonu sa Suncem u vašoj 12. kući, donosi vam nove šanse u poslovanju sa strancima iz Kine i Rusije. Ipak, u prvoj polovini perioda, pazite šta i kome pričate, kako ne biste došli u situaciju da nekome morate da se pravdate. Oslonite se na jednu Ribu.

Ljubav

Sa Merkurom, Venerom i Jupiterom u astrološkoj kući ličnosti, privlačite pažnju suprotnog pola, zbog čega će posle 10. oktobra, mnogi želeti da se nađu u vašoj blizini. Ipak, aspekti sa retrogradnim Uranom u kući ljubavi, mogu da vam donesu nagli raskid ili privremeno razdvajanje od partnera, zbog nečijeg odlaska na put.

Zdravlje

Briga za starijeg člana porodice.

Strelac

Posao

Vašem vladaocu Jupiteru u Škorpiji, društvo prave Venera i Merkur, planete komunikacija i novca, što vam zbog uticaja Neptuna iz Riba ide u prilog, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili privatnim biznisom. Sekstil između Meseca i Marsa, krajem perioda, donosi vam kontakte sa strancima iz skandinavskih zemalja.

Ljubav

Planeta komunikacije, Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, u opoziciji sa retrogradnim Uranom, upozorava da posle 10. oktobra izbegavate rasprave sa voljenom osobom. Kvadrat između Venere i Marsa, u drugoj polovini nedelje, najavljuje mogućnost strastvenog susreta sa Ovnom.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

Jarac

Posao

Merkur, planeta posla i logike, 10. oktobra ulazi u Škorpiju u kojoj je njegov uticaj naglašen, obrazujući opoziciju sa jednim od vaših vladalaca, retrogradnim Uranom, zbog čega možete biti skloni pogrešnim procenama i zaključcima. Mesečev tranzit preko Strelca, krajem perioda, upozorava da budete oprezniji prilikom dogovora sa strancima.

Ljubav

Napet aspekt između ljubavnih planeta, Venere i Marsa a harmoničan sa vašim vladaocem Saturnom, simbolom prošlosti, u vaš život može doneti staru simpatiju. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, bračni ili dugogodišnji partner će pokušati da vam nametne svoje stavove.

Zdravlje

Provodite više vremena sa prijateljima.

Vodolija

Posao

O Merkur, simbol biznisa, 10. oktobra ulazi u Škorpiju, obrazujući opoziciju sa vašim vladaocem Uranom u prividnom hodu unazad, zbog čega bi bilo bolje da se klonite konflikata ili rasprava sa nadređenima. Mesečev tranzit preko Strelca, krajem nedelje, pod uticajem Marsa iz vašeg znaka, najavljuje uspostavljanja saradnje sa strancima.

Ljubav

Aspekti Venere, planete ljubavi, čija je pozicija oslabljena u prepunoj 10. astrološkoj kući, upozoravaju da sa Ovnom ili Lavom ne bi trebalo da ulazite u diskusije koje se odnose na budućnost vaše veze. Aspekti Neptuna u kući ljubavi slobodnim Vodolijama mogu da donesu zaljubljivanje na poslu.

Zdravlje

Potreban vam je odmor.

Ribe

Posao

Sekstil između vašeg vladaoca Neptuna i Plutona, simbola bogatstva i moći, donosi vam novčane dobitke zahvaljujući honorarnim ili paralelnim poslovima. U vreme mladog Meseca u trigonu sa Marsom, simbolom akcije, oko 9. oktobra moguć je dogovor o novom angažmanu, ako se bavite umetnošću ili sportom.

Ljubav

Ojačana pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja ljubavi, u napetom aspektu sa retrogradnim Uranom, posle 10. oktobra opominje da izbegavate rasprave sa partnerom. U drugoj polovini perioda, tranzit Meseca preko devetog polja najavljuje kontakte i poznanstva sa zanimljivim osobama na putovanjima, predavanjima ili seminarima.

Zdravlje

Proverite nivo šećera u krvi.

Izvor: Novosti 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/