Zavodljiva, romantična, ali u isto vreme veoma seksi, popularna pevačica je za prestižnu muzičku manifestaciju izabrala svilenu couture kreaciju, kreatora Georges Chakra jarko ružičaste boje. 

Zahvaljujući pink nijansi i neobičnom kroju, ali i beauty trikovima, J-Lo nas je uvela u drugačinju modnu dimenziju podsetivši nas na omiljenu lutku mnogih devojčica - Barbie...

Fashion izbor činila je duga toaleta, sastavljena od gornjeg izazovnog dela sa dekolteom i otkrivenim leđima i donje raskošne suknje sa šlicevima sa strane. 

Poseban momenat čini crni pojas oko struka, kao i nežni, dugi šlep koji je doprineo glamuroznom izgledu, ostavljajući čaroban utisak. 

Zanimljivo je da se dopuna u domenu lepote ogledala u stilizovanoj visokoj punđici sa plavim pramenovima, kao i kratkim šiškama, veoma modernoj beauty tendenciji koja se odlično uklopila u celokupni look. Ne smemo da zaboravimo ni visoke platforme koje su izdužile celu divinu figuru. 

Ako nas pitate, moramo Lopezovoj uputiti jedno veliko BRAVO! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/