Još jedno kraljevsko venčanje okupiralo je medije!

Najmlađa ćerka engleskog princa Andrewa, vojvode od Jorka i Sarah Ferguson, inače deveta u liniji za presto Britanije, danas je rekla sudbonosno "da" svom izabraniku, Jacku Brooksbanku. Kraljevsko venčanje održano je u Vindzoru, na istom mestu gde su se na večnu (royal) ljubav zavetovali Meghan Markle i princ Harry, u kapeli Svetog Đorđa.

Iako daleko manje po brojnosti gostiju ali i značaju, ni ovo venčanje nije prošlo bez VIP zvanica među kojima smo videli i Demi Moore, ali i Elie Goulding.

Naravno sve je zanimalo čiju i kakvu venčanicu je odabrala princeza Eugenia ( elegantna i vrlo svedena kreacija, ali prelepa kreacija, otvorenih leđa sa polunabranom suknjom, delo je Petera Pilottoa i Christophera De Voa) kao i šta će da obuku za ovu priliku Meghan i Kate (jetrve su očarale u Givenchyju, odnosno Alexanderu McQueenu).

Pažnju svih je ipak ukrala Naomi Campbell koja je na venčanje došla u tvid haljini crno-sivog pletiva sa usklađenim i vrlo šik fascinatorom te perjanim paspulom na dnu suknje i kravima bolera. Kožne rukavice, crne salonke, niska belih bisera i talasasta kosa, ukratko: Naomi je izgledala kao million dolar baby! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/