Pola sveta u ovom trenutku priča o venčanju princeze Eugenie, ali jedna stvar je posebno zanimala žene i modne eskperte - kako će se za ovu priliku obući vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle, piše Stil. 

Svaki njihov korak pomno se prati, pa su supruge prinčeva Williama i Harryja pažljivo birale kombinacije koje će poneti na ovom bitnom događaju za celu britansku kraljevsku porodicu. 

Na prvi pogled, izgleda da su obe igrale na sigurno - elegancija je bila imperativ, ali i monohromatski look.

Simpatična Meghan koja inače često nosi jednobojne, tamne kombinacije, nije odistala ni ovog puta i pojavila se u teget kaputu francuske modne kuće Givenchy. 

Kaput klasičnog kroja, Markle je nadogradila šik šeširom i torbicom u u istoj boji, dok je nakitom u boji zlata zaokružila svoj look. 

Sa druge strane, vedra i nasmejana Kete se opredelila za ciklama haljinu A kroja, britanske modne kuće Alexander McQueen, sa kojom je oduševila sve prisutne. Kreacija sa puf rukavima, sečena u struku i suknja koja lagano pada do kolena dobile su svoj konačan sjaj zahvaljujući malo tamnijoj nijansi ciklame na plišanim salonkama. 

Na sledećoj stranici pogledajte kako su izgledale Kate Middleton i Meghan Markle...