Kate Middleton polako, ali sigurno gradi kult prelepe princeze iza bajke.

Za to je velikim delom zaslužna njena vedra, nasmejana priroda, te činjenica da je krase neprikosnoveni maniri, ali i savršen stil zbog kog se često nađe na listama najbolje odevenih dama, i to ne samo u royal svetu, već i generalno. 

I ovog puta, bez izuzetka, Kate je izgledala prelepo u dugoj, svetloplavoj haljini, sirena kroja koji je bio veoma popularan tokom osamdesetih godina 20. veka.

Za prelepu toaletu zaslužna je kreativna direktorka luksuzne modne kuće Alexander McQueen, Sarah Burton, sa kojoj Middletonova već duže vreme sarađuje. Gornji deo haljine je na široke bretele i prati liniju tela ističući vitku vojvotkinjinu figuru, dok se nastavak ogleda u vidu raskošne, duge suknje koja blago pada u šlep.

Tekstura svile prilično je nabrana celom dužinom haljine, što je doprinelo da ovaj jednostavan kroj kreacije izgleda zanimljivo i osveženo.

Celokupan look brineta je nadogradila skupocenom dijamantskom ogrlicom, kao i tijarom koju je prvi put nosila u julu 2017, prilikom upoznavanja sa španskom kraljevskom porodicom.

Na sledećoj stranici pogledajte kako je izgledala Kate Middleton: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia