Harizmatična Meghan Markle za jučerašnju posetu državi koju često nazivaju i Prijateljsko ostrvo, izabrala je ležernu Self-Portrait kreaciju, vrlo pristupačnu od samo 444 dolara! Ovu informaciju, kao i fabrički sastav haljine mogli su da vide i svi okupljeni, s obzirom da je etiketa virila iz vojvotkinjine suknje. 

Naime, crvena kreacija dugih rukava, prati liniju tela i polako se širi u suknju "A" kroja ispod koje je virila etiketa koja je nekako promakla vojvotkinji, sigurno usled vrlo stresnog i čestog presvlačenja na dnevnom niovu koje zahtevaju ovako bitne turneje.

Sofistiirana haljina sa vezom oko vrata i struka, suptilno je "prekinuta" kaišem i dodatno nadograšena Manolo Blahnik salonkama i Dior tašnicom.

Pohvala za ladylike stajling i dalje stoji, ali detalj - ta etiketa koja je promakla Meghan, kao i njenom timu, svakako govori da su modne greške ovakvog tipa prisutne i u rojal krugovima i da će biti ispravljene sledećom super kombinacijom. 

Na sledećoj stranici pogledajte kako je izgledala Meghan Markle.

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/