Slojevito je jedan od trikova, a evo kako modni eksperti oživljavaju svoje outfite svežim konceptima i daju novo ruho klasičnim modelima čizmica.

Martinke i lepršavi donji delovi

Koristimo poslednje dane za nošenje dugih haljina i suknji od tanjih materijala tako što ih nadograđujemo jesenjom obućom.

Nežna odeća uz nešto grublji tip obuće proverena je stilska kombinacija. Sve fashion devojke obožavaju ovaj kul look jer omogućava da produžimo rok trajanja omiljenim boho i romantičnim haljinama. Naravno, one će sada biti u nešto zagasitijim bojama jeseni, a uz kamel kaput outfit će biti kompletan.

Čizme sa špicem uz uske pantalone

Na ovu kartu ćemo igrati kada god nam ponestane dobrih ideja za dnevni poslovni izgled koji bez problema možemo da ponesemo nakon završetka radnog vremena. Proveren recept stiže nam od Francuskinja i njihovih modnih urednica, a sve što vam je potrebno jeste uži model pantalona i kvalitetan blejzer. Karirani sako već dve sezone vlada gradskim ulicama, a sada mu se pridružuje i verzija u najpopularnijem printu ove jeseni: animal.

Print+print

Nastavljamo u istom stilu i usuđujemo se da najpraktičniji model čizama ove jeseni, onaj sa blok petom, obojimo zmijskim desenom i stilizujemo uz još jedan živopisni desen. Pažnja, ova ideja je samo za hrabre, ali dama koja je bude savladala biće krunisana kao prava modna kraljica. 

Tekst: Natalija Knežević