Naša današnja modna i beauty priča posvećena je ženama iz javnog posla, veoma prepoznatljivih lica, koje su dozvolile godinama da budu samo brojka. 

Drugim rečima, Gwen Stefani (49), Demi Moore (55) i Jamie Lee Curtis (60), svaka u različitoj životnoj dobi, na pravi način reprezentuju svoj izgled shodno deceniji života u kojoj se nalaze.  

Ako postoji zajednička karakteristika koja odlikuje ove dame jeste harizma i vedar duh, koji su se pokazali kao odlična sustitucija za plastične operacije i zloupotrebu botoksa. 

Da vas ne držimo više u neizvesnosti, u nastavaku pogledajte kako izgledaju tri dive koje su apsolutno veličanstvene! 

# Gwen Stefani

Pevačica i preduzetnica Gwen Stefani, pleni svojim urbanim stilom i modnim ukusom koji je čak i u casual varijantama prilagođen pop kulturi u kojoj je maher.

Prilikom dolaska na košarkašku utakmicu u Los Anđelesu, Gwen se pridržavala udobnosti i praktičnosti, ali sa prepoznatljivim ličnim potpisom kada je u pitanju stajling. 

Naime, platinaste kose uvezane u visoku punđicu, pevačica je crne helanke uparila sa belom majicom, zelenom parkom sa natpisima, oversize tašnom i patikama. Efektan outfit još više je dobio na snazi, sa činjeniscom da Gwen polako ulazi u petu deceniju života. 

Na sledećoj stranici pogledajte fotografije preostalih dama: 

PageBreak

# Jamie Lee Curtis

Zvezda filmova Love Letters i Road Games, uskoro će napuniti 60 godina i moramo priznati izgleda, pa nikad bolje! Prilikom dolaska pa premijeru filma The Halloween, glumica se opredelila za all black ansambl koji su činili kombinezon sa naglašenim dekolteom i sako. Skoro bez šminke, kratke, sede kose i sa osmehom koji nije skidala naprosto nas je oduševila. 

# Demi Moore

Prilikom prisustvovanja dodeli nagrada The Friendly House 29th Annual Luncheon u Los Anđelesu, prelepa crnka se opredelila za šik komplet Calvina Kleina u bordo boji. Sako naglašenih ramena sa dvorednim kopčanjem, nadograđen je širokim pantalonama u duhu osamdesetih godina 20. veka. 

Puštene duge kose i šminke braonkastih tonova Demi je briljirala i u beauty sferi gde je zahvaljujući adekvatnom izboru i u domenu šminkanja, dozvolila da zrači njena prirodna lepota. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/