Sinoć je u Njujorku obeležena petnaestogodišnjica osnivanja CFDA/Vogue Fashion Fund manifestacije i tom pilikom glumice, modeli, It devojke kao i dizajneri izabrali su upečatljive kombinacije shodno prilici. 

Prevashodno su vladale su ženstvene i lagane haljine, nežnih nijansi, ali ipak glumica porculanskog tena i plave kose dospela je u prvi plan, zavaljujući jednom vrlo sofisticiranom izdanju. 

Emily Blunt je blistala u beloj haljini brenda Khaite i tako je ostavila iza sebe all black izdanje Karlie Kloss, kao i Saru Paxton u zelenoj haljini dizajnerke Tanye Taylor. 

Ali, krenimo redom...

Duga haljina sa rukavima, sečena je u struku i svoje pojačanje je dobila u asimetričnim završetcima plisirane suknje i crnim tufnama. Kreacija izgleda elegantno i sa retro prizvukom mode osamdesetih godina koja se posebno ogleda u obradi rukava. 

Zvezda filmova The Devil Wears Prada i Edge of Tomorrow se opredelila za ljupke, ružičaste tonove rumenila i ruža i tako dopustila da ipak prirodna lepota dominira celokupnim izgledom, što je i inače njen beauty potpis, na kome joj mnoge kolegince, pored izuzetnog smodnog ukusa, takođe mogu pozavideti.

apratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/