Kao i svake godine postojala je tematika koja se najviše ogledala u izgledu enterijera i kompletnoj estetici događaja, ove godine to je bila bela boja, što je doprinelo da kompletan izgled hotela Hyatt Regency Belgrade zablista na poseban način! 

Na crvenom (tačnije, belom) tepihu, pod svetlima fotoaparata našle su neke od najpopularnijih ličnosti iz sveta mode i kulture, koje su svojim prisustvom uveličale glamurozan događaj i to šesti put po redu.

Pored zvaničnog fotografisanja i ovoga puta deo atmosfere koja se odvijala na crvenom tepihu, kao i samoj sali, naši gosti su takođe zabeležili.

Te nas je kao i svake godine interesovalo kako je ovaj jedinstveni glam događaj izgledao iz ugla naših dragih zvanica i koliko su oni uživali u magičnoj atmosferi, a nema boljeg mesta da to saznamo od popularne društvene mreže Instagram.

U nastavku teksta pogledajte najzanimljivije Instagram fotografije sa Elle Style Awardsa 2018., koje će vam dočarati sjajnu atmosferu i kako su se gosti, ali i mi sa njima zabavljali.

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/