Ćerka francuske filmske dive Vanesse Paradis i holivudskog zavodnika Johnnya Deppa ipak nije samo "ofinger" na koji brendovi pa i Chanel mogu da stave šta god požele. Ne, ova mlada dama ima svoje jasno JA i stil od kog ne odstupa, te i komad luksuznog brenda mora na njoj da izgleda u skladu s njenim "french kul" karakterom.

Možda je i zato najzanimljiviji aktuelni ambasador francuske kuće jer bira komade koje bi retko ko stilizovao i odabrao.

Tako se i ovoga puta opredelila za jedan od najupečatljivijih komada iz prolećne kolekcije Chanela.

Za promociju specijalne red (limitirane) serije parfema Chanel no.5, Depp se u londonskom klubu Annabel koji se nalazi na top Mayfrair lokaciji, Lily-Rose se pojavila u crnom kombinezonu s biciklističkim helankama. Bretele s lancima koje imaju chanel logo kao ukrasnu kopču te metalik kaiš s potpisom imena u predelu struka doprinele su da cela kombinacija ima taj popularni prizvuk 90-ih.

Devedesete u stajlingu Depp je vešto i smelo zaokružila podignutim, zalizanim repom, metalik dvobojnim salonkama i torbicom koja imitira bocu čuvenog parfema kuće. Šminka je bila s fokusom na sjajnu kožu, posebno na narandžasto rumenilo i crvenkastu senku koja je otvorila oči lepe glumice i njen pogled učinila seksepilnijim.    

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/