Podsetimo se njenog prisustva na reviji Johna Galliana - I najbolji greše: Olivia Palermo u najlošijoj kombinaciji koju smo videli do sada, ali sada ćemo se osvrnuti na njeno nedavno pojavljivanje u Njujorku u sličnom maniru koji je demonstracija neuspelog spoja različitih stilova. 

Ali krenimo redom...

Na desetogodišnjici obeležavanja od dizajniranja čuvenih Hangisi model cipela (omiljenih Manolo Blahnik cipela na visoku štiklu sa šnalom), Olivia Palermo se opredelila za Dior-Blahnik modnu relaciju, diskutabilnu u svakom segmentu. 

Mix and mach kombinacija manifestovale se kroz crno-belu-sivu igru boja, različite dezeni, kao i dužine komada. Predimenzioniranu jaknu od tvida ispod koje viri bela košulja, Njujorčanka je uparila sa karo kilotama na ivicu, pokušavajući da spoju sportsku sa elegantnom odevnom varijantom. 

Spoj bi možda "prošao" da je Olivia izabrala patike ili baletanke, ali se ipak, shodno prilici, opredelila za Hangisi salonkama sa odelom jednostavno nisu funkcionisale. 

Ne bismo da budemo prestrogi, ali ako bismo uzeli u obzir svaki komad pojedinačno, priznajemo, bio bi predmet želja svake dame od stila! Ovako, skupa, sa svim tim skupocenim komadima brineta odaje utisak osobe koja pokušava da razume modu i trendove, trudi se, ali jednostavno ne uspeva u tome! 

Na sledećoj stranici pogledajte kako je izgledala Olivia Palermo: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/