Ako postoji osoba koja možete među trenove vratiti onaj omrženi trend tangi koje vire iz pantalona, onda je to definitivno Jennifer Lopez.

Iako je ovaj trend trajao relativno kratko krajem 90-ih i početkom 00-ih, nikako nije zaboravljen,  jer kako zaboraviti sva ta polugole zadnjice koje ponosno sevaju, sve te najpliće farmerice i najrazličitije boje tangi sa još maštovitijim tračicama, koje još ponosnije prelaze liniju bokova!

Međutim, kada J.Lo ovaj zaboravljen prošeta s jeseni 2018., u nešto drugačijem ruhu koji podrazumeva pantalone i tange u istom tonu, te napravljene čak i od istog materijala, onda je to već nešto drugo - i izgleda daleko prijemčivije.

Široke nogavice i croped top majica, potom naglašeni aksesoari u vidu srbernih i zlatnih, debelih lanaca obmotanih oko vrata, sve to skupa činilo je ovu sportsko-elegantnu kombinaciju efektnom i primamljivom.

Ipak, mi nismo sigurni da bismo se usudili da prošetamo u pantalone koje dosežu praktično do pubične kosti!

U novom spotu Jennifer Lopez međutim, za koji je stilizovan ovaj back to '90s outfit, ovo izdanje izgleda poprilično impresivno. 

Fotografije pogledajte na sledećoj stranici: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/