Da li je za dobar stajling potrebna i dobra količina novca?

Svaki modni poznavalac će vam reći da to nikako nije slučaj, ali sa druge strane sigurno je da ne škodi ukoliko posedujete pozamašnu svotu koju možete izdvojiti za haljinu koju biste obukli u željenoj svečanoj prilici.

Kada su poznate ličnosti u pitanju, većina njih ne samo da sebi može prištiti luksuz od izdvajanja hiljada i hiljada dolara za jedan odevni predmet, već i iste svote novca kojim će platiti stilistu ne bi li on izabrao šta je to idealno da se obuče u određenoj prilici.

Ovoga puta izbor glumičine stilistkinje Julia von Boehm, za njeno pojavljivanje na dodeli nagrada Academy of Motion Picture Arts and Sciences u Los Anđelesu, bio je upravo čuveni, ako ne i najčuveniji losanđelseki brend, poznat po visoko elegantnim, glamuroznim i pomalo ekstravagantnim kreacijama -  Rodarte.

Koktel haljina A kroja, te zvonolikog donjeg dela isticala se stotinama blještavih kristalčića - inače ručno šivenih (otuda između ostalog pozamšana cifra) maksimalno zaslužnih za "woow" efekat, te predivnim rukavima u formi latica.

Uz glamuroznu toaletu, u kojoj je Nicole bukvalno sijala, njena stiliskinja birala je za glumicu ništa manje fantastične potpetice u bakarnog tona sa skulpturalnom belom štiklom, a potpisuje ih Sophia Webster. 

Kako je izgledala Nicole pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/