Bože kako ova žena izgleda!

To nam iz svakog njenog izdanja postaje sve upečatljiviji utisak. Jer sem što je savršena glumica, Penelope Cruz je i dama neverovatnog stava i stila.

44-godišnja španska glumica i zvezda filma "Everybody knows" koji je prikazan na 71. Kanskom festivalu zasenila je veliki broj dama - između ostalog koleginicu Liv Tyler i pevačicu Dua Lipa. Na tradicionalnj dodeli Bambi nagrada na kojoj joj je uručena nagrada za Najbolju internacionalnu glumicu, Cruz je svojim izgledom uspela da zaokupi pažnju svih.

Za senzacionalno izdanje zanosne crnke zaslužan je modni stilista Freddy Alonso i njena prijateljica, inače poznata glumica i sunarodnica Goya Toledo. Navedeni duo svoju slavnu damu odenuo je u crnu kreaciju makedonskog dizajnera Tonija Matičevskog koji je sve popularnije i češće ime među izborima slavnih dama.

Reč je o "Flamenko" haljini na jedno rame sa neobičnim polutalasastim rukavom koja se ističe i donjim takođe asimetričnim delom sa porubom koji je zapravo plisirana tkanina u formi volana. Model koji je Toni predstavio u resort kolekciji Penelope je ispratila uz jednostavne sandale na kaiš.

Ostatak je bio minimalan - diskretne viseće minđuše koje su obogatile elegantnu i zalizanu punđu, dok je šminka bila svedena s akcentom na njene oči, rumenilom na obrazima i ružičastim karminom. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/