Iako je sama moda vrlo zabavna - posebno ako joj pristupite bez straha da ćete pogrešiti u nekom izboru i poigrate se s njenim trendovima i stilovima, neki komadi mogu da budu boring ili da na prvu loptu izgledaju tako.

Na primer krem košulja, braon pantalone i teget džemper. Dosadno, zar ne?

Možda klasika i za svaki dan, ali traži neku catchy nadogradnju ako želimo od tih komada da napravimo jedan stylish momenat. 

Evo vam primer Alexe Chung. Top britanska trendseterka ne može da zamisli život upravo bez teget džempera. U njenoj režiji ovaj komad je uvek klasičan, večan i neverovatno stylish, toliko da joj često zavidimo na njemu.

U čemu je njena tajna?

U tome što običan teget džemper s ovalnim izrezom, onaj koji je prilično uniformisan nosi kao da je najkul model na svetu. Da, viđamo je i kako ga nosi uparenog sa jeansom i belom košuljom ispod, ali i kao detalj preko haljine u stilu iz 70-ih, sve sa psihodeličnim printom, zatim prebačenog preko ramena kao detalj za belu košulju sa printom u vidu štampanih slova.

Pogledajte u nastavku kako Alexa nosi ovaj model koji je među omiljenim kod velikog broja modnih urednika:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/