Zvaničnu sezonu praznika u Vašingtonu "otvorili" su predsednik i njegova supruga Melania koja je simbolično izabrala veoma upečatljiv outfit - tako božićan i zabavan! 

Njenu savršenu kombinaciju činile su crne pantalone, majica i statement čizme ali i fantastičan dugi kaput-ogrtač koji potpisuje jedna od najboljih i najomiljenijih dizajnera prve dame Amerike - Michael Kors. 

Crveno- crni karo dezen odaje božićnu atmosferu što nam naravno govori da ovakav izbor nije slučajan, dok oversize kroj i prorezi umesto rukava vode poreklo iz mode osamdesetih. 

Podsetimo se, modni eklektizam Melaniji nije nepoznat i imali smo prilike da ga vidimo najčešće u njenim kombinacijama, a sada je ostvaren samo kroz jedan tako efektan odevni komad. 

I iako su strani mediji imali reči hvale na njen račun, takođe su uporno isticali kako Korsova kreacija košta skoro 4 hiljade, što je veoma preskupo za ovu priliku, zar ne? 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/