Ili naročito impozantnog stilistu, jer glasine kruže da Cindy i Kaia imaju istu stilistkinju, Monicu Rose.

Mi sumnjamo da je to istina, jer je Kain stajling praktično uvek na zavidnom nivou.

Takođe, rekli bismo da je na ovim fotografijama uslikanim ispred  The Bel Air Hotela u Los Anđelesu, evidentno da su majka i ćerka krenule u najopušteniju šetnju, bez neophodne konsultacije sa stilistom.

Ono što nas plaši jeste to što ukoliko Cindy i njena ćerka ovako izgledaju kada ne konsultuju stilistu šta da obuku, možda bi im pod hitno trebala jedna lekcija iz stilskog makeover-a.

I mi umemo da izađemo napolje tako što navučemo prvo što nam dopadne pod ruke, ali nekako se uvek vodimo mišlju da pre svega uživamo u tome što izaberemo da obučemo, kao i u sopstvenom stajlingu i smatramo da je sve to mnogo, mnogo lakše ukoliko možete sebi da priuštite praktično svako parče garderobe na svetu.

Međutim, možda se zapravo grdno varamo i naši modni postulati su pogrešno postavljeni oduvek.

S obzirom da Cindy Craword po svoj prilici ne mari za koordinasan outfit, niti bilo kakva modna pravila.

Praktično ni jedan komad garderobe u ovoj kombinaciji nije funkcionisao.

Krenimo od farmerica koje su nešto šireg, takozvanog mommy kroja i baš nikakvu uslugu ne čine telu Cindy Craword, pored toga što izgledaju jednostavno nekako jeftino.

Na ovaj komad nadograđuje se blejzer u nešto tamnijoj nijansi plave - koji sam po sebi izgleda besprekorno, ali u ovoj kombinaciji to nikako nije slučaj.

Ružičasta majica sa čipkanim dekolteom zapravo zaista dobro izgleda u paru sa ovim blejzerom, ali farmerice definitivno kvare utisak, a potom kratke crne čizmice sa crvenom štiklom, kao i crna torba od kroko kože koja se sija i na kraju detalj u vidu zlatnog lančića sa pločicima.

Kratko i jasno:

Pobogu Cindy, o čemu si razmišljala?

Kako je izgledala Cindy Craword pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/