On je u periodu od 2005. do 2013. bio jedna od najvećih tinejdž senzacija na planeti, zahvaljujući bendu Jonas Brothers, koji su činili on - Nick Jonas i njegova braća Joe i Kevin.

Kasnije su svi uspešno nastavili solo muzičke karijere.

Dok je ona bila proglešna za najlepšu ženu Indije, a potom je odnela i titulu mis sveta. Priyanka Chopra ubrzo je iskazala svoje talenete i na polju glume, pevanja,a li plesa - koji se podrazumeva u bolivudskoj produkciji i vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih glumica u Indiji. To je talentovanoj lepotici, nakon samo par godina karijere donelo nagradu za IIFA, pandan američkom Oskaru.

Upravo ovaj podsterk dao joj je hrabrosti da se okuša i na tlu Amerike i u tome je prilično brzo uspela.

Ne postoji nie jedna zvanična svečanost pšropađena od strane medija, na kojoj ova prelepa Indijka u poslednjih nekoliko godina nije bila zapažena.

Međutim, njen ljubavni život bio je samo meta nagađanja, Priyanka nikada nije dozvoljavala paparacima da je fotografišu sa muškarcima. Čuvajući taj deo života striktno u privatnosti.

Sve dok nije srela Nicka.

A, tek kako su se prvi put sreli!

On je naravno zapazio nju. U pitanju je bilo čuveni Oskar after party koji tradicionalno organizuje  Vanity Fair. NIck je stajao za šankom, a Priyanka je prošla pored njega u dugoj crnoj koktel haljini načinjenoj od šljokica.

"Spustio sam piće na šank. Kleknuo na jedno koleno, ispred gomile ljudi i rekao joj: Ti si stvarna? Gde si bila čitavog mog života? I reko sam to prilično glasno!", bio je iskren pevač.

Nije prošlo četiri meseca od tog susreta kada je Nick još jednom kleknuo ispred Priyanke, ali ovaj put pitao ju je da li želi da samo njegova do kraja života.

Ona je potvrdno odgovorila i od jula (kada ju je Nick zaprosio na Kritu, dan nakon glumičinog 36 rođendana), pa sve do danas, strani mediji nisu prestajali da bruje o spoju ovo dvoje divnih (i apsolutno prelepih) mladih ljudi.

Par se tokom vikenda venčao na ceremoniji održanoj u Priyankinoj rodnoj zemlji Indiji, a sve se odigralo u palati Umaid Bhawad u Jaipuru, glavnom gradu države Radžastan.

Prelepa glumica nosila je custom made venčanicu dizajniranu od strane Ralpha Laurena lično (koji je tokom karijere samo svojoj ćerki lično dizjanirao venčanicu), a potpis američkog dizajnera imao je i Nick na svom odelu, kao i najbliža rodbina mladenca.

Jaipuru su održane dve svadbene ceremonije, jedna po hindu običajima i jedna prema hrišćanskim običajima - koju je izvršio Nickov otac Paul Kevin Jonas.

Fotografije pogledajte na sledećoj stranici: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/