Tokom 2018. godine veliku pažnju medija privukla je Meghan Markle, kako zbog kraljevskog venčanja u maju kada je zvanično ušla u najpopularniju royal porodicu na svetu, tako i zbog vesti o trudnoći početkom jeseni. Ali i zbog odličnog stila koji je uneo dašak moderne mode u vrlo konzervativnu porodicu.

Bio je to i period kada nismo viđali Kate Middleton, koja je bila opravdano odsutna zbog rođenja trećeg deteta, princa Louisa. Međutim, od kada se vratila na javnu scenu Kate kao da kopira Meghan. Njeni dosadašnji outfti mahom su bili sigurica, prilično ozbiljni i strogi te monotoni zbog kojih je često prozvana u medijima da čak i kraljica Elizabetha ima moderniji i mladalačkiji stil od nje.

Vojvotkinja od Kembridža počela je da niže veličanstvene odevne spojeve (Kate Middleton u svom najboljem jesenjem casual izdanju) i primetno odstupa od konzervativnih izdanja na kojima je dugo insistirala. 

To je potvrdio i njen dolazak na Kipar sredinom sedmice, obeležen fantastičnom trendi kombinacijom za svaku pohvalu! Kompletan look iznele su crne zvoncare na visoki struk, oplemenjene lakovanim kaišem koje je Kate uparila sa belom majicom i maslinastozelenim sakoom, salonkama i tašnom u istoj boji. 

Sve skupa deluje fantastično ali i tako netipično za nasmejanu vojvotkinju! Ostatak strane javnosti ističe da Kate sve više podseća po stilu na Meghan, bazirajući svoja izdanja na opuštenim i modernim komadima koji su odlika stila vojvotkinje od Saseksa.

Vrlo sličan modni recept - salonke, crne pantalone na visoki struk i sako, već smo videli u februaru kod slatke Meghan Markle, a vama ostavljamo da procenite da li Kate zaista kopira Meghan?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/