Zaboravljeni seks-simbol ne samo Francuske već i celog sveta, prekrasna Leatitia Casta (40) uveličala je milansku prezentaciju Pirelli kalendara za 2019., u kom je upravo njoj dodeljena jedna od četiri glavne (ženske) uloge.

Raskošna brineta od prošle godine u braku je sa francuskim glumcem i režiserom Louisom Garrelom koji je najpoznatiji po ulozi u filmu "Dreamers" kako se inače zove Pirelli kalendar za sledeću godinu.

Tu zavodljivost koju poseduje Leatitia, jedna od najpopularnijih bivših manekenki te i omiljeni model Yves Saint Laurenta tokom 90-ih, još samo "emituje" italijanska seks-bomba Monica Bellucci koja nalik Casti ima tu senzualnost i erotičnost koja isijava ne samo iz tela, pokreta, osmeha već kompletne ličnosti. 

Da je tako videli smo sinoć u Milanu gde je Leatitia bila jedna od dama koje su zaokupirale pažnju daleko više od nekih. Za photocall Francuskinja je odabrala crnu midi haljinu unakrsnih traka u predelu dekoltea sa blagom puf suknjom u paru sa zanimljivim sandalama na tačkaste strukture. Bilo je zanimljivo da je za ovako jedan look Casta izabrala prirodan make-up, tačnije samo podlogu, mrvicu bronzera i smeđih senki oslanjajući se maksimalno na svoju prirodnu lepotu. 

Kasnije za svečaniji deo prezentacije Leatitia je blistala u dugoj sivoj haljini od tila, čijom celom dužinom je dominirao dezen asptraktnih crnih šara a koju je Casta osvežila metalik kaišem i srebrnim platformama koje su se tek nazirale ispod suknje.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/