Glumica i osnivač više nego uspešne platforme Goop, blista od kada se udala za producenta Brada Falchuka. Isto tako ne odvaja se od njega i većinu događaja ne propušta da poseti bez njega. Tako je upravo pre neki dan sa suprugom prisustvovala otkrivanju Zvezde slavnih u Los Anđelesu, u čast dramaturga i reditelja Ryana Murphija. 

Bračni par koji je ozvaničio vezu u aprilu ove godine, vidno je blistao i bio ponosan na uspeh svog saradnika i prijatelja. Ovom prilikom supružnici su izabrali vrlo usklađene outfite koji su bili za svaku pohvalu! 

Brad Falchuk se opredelio za tamnosive pantalone i prsluk iste nijanse ispod kog se nazirala bela košulja, dok je gornji segment dodatno pojačao svetlosivim sakoom izgledajući vrlo opušteno ali i moderno. Njegova lepša polovina, svima draga i simpatična Gwyneth (46) išla je "rame uz rame" sa fenomenalnim sivim kompletom koji nosi etiketu dizajnera i njenog prijatelja Toma Forda. 

Oskarovka je ustručeni vuneni sivi sako uparila sa uskim kropovanim pantalonama i dodatno nadogradila sve sa crnim salonkama na vrtoglavo visoku štiklu. Njena elegantna kombinacija odlično se slagala sa Bradovom ležernošću, i zaista kada ih pogledamo zajedno izgledaju kao da se dopunjuju na svim nivoima pa i u domenu stila.  

I iako je celu 2018. godinu medijski prostor okupirao par J.Lo i Alex Rodriguez, svojim modnim pojavama i demostracijom luksuznih izdanja, ipak moramo da konstatujemo da je na pomolu novi stilski par o kom će ceo svet da priča.

Verovatno se pitate zašto?

Zato što na fotografijama Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk izgledaju tako neposredno, bez pretencioznosti i usiljenosti da nešto izgleda savršeno, već tako kako jeste - opušteno, prirodno i lepo!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/