Tokom premijere romantične komedije Second Act u kojoj tumači vodeću žensku ulogu, J.Lo je ulicama Njujorka prošetala nekoliko zapaženih outfita i to po nekoliko u toku jednog dana.

Poslednja tri koja su nam zapala za oko jesu ona stilski potpuno različita, ali i ona koja joj fantastično pristaju

Dnevna varijanta u svetlom tonu prljavo plave boje u potpunosti je priličila jednoj zvezdi njenog nivoa, a isticala se ponajviše kombinezonom sačinjenim u potpunosti od šljokica, dok su zapažen detalj bili i rukavi kaputa sa aplikacijama krzna.

Jendobojni outfit zaokružila je tašna iste nijanse, te naočare za sunce u takođe plavom tonu, dok se nama posebno dopao njen odlično stilizovan rep.

Sledeći outfit bio je praktično potpuna transformacija, crno beli pončo sa zanimljviom geometrijskom šarom, te fanastične duge crne rukavice od antilopa - istog materijala i boje u kojima su i čizme, a stajling je zaokružen kožnom Birkin tašnom u crnoj boji, te naočarima kružnog oblika.

Kada je beauty sfera u pitanju ovoga puta J.Lo se opredelila za zalizanu kosu i klasično, nisko vezan rep.

Treći, večernji stajling isticao se kamel tonovima i kožom, predivne čizmice od antilopa na vrtoglavu potpeticu i kožna torbica vrlo slične nijanse činili su duo, dok je kožna kapica u nešto žućkastijem tonu braon boje odgovarala pevačicinom tonu kose, ali i spoju sa jaknom zanimljivih, končanih paf rukava. Suknja A kroja sa iztrezom isticala se kao poseban komad, zahvaljujući efektnom sečenju sa strane.

Preostala dva outfita pogledajte na sledećoj stranici: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/