Iako ovih dana uživamo u snegu i zimskim čarolijama, te i ne pomišljamo na proleće i trendove koji nas tada očekuju, činjenica je da modni dizajneri vredno rade ne bi li nas na vreme uputili u to šta će biti trendi naredne sezone.

Zato smo za vas izabrali najbolje od prikazanih kolekcija za proleće i priredili ovaj svojevrsni vodič koji sledi u nastavku.

Od tufnica i perja, preko bajkerskih biciklistički, pa sve do šik uniformi, čini se da nam predstoji vrlo uzbudljiva modna sezona. 

U nastavku pogledajte koji tendovi su obeležili nedavne revije prolećnih kolekcija u Parizu, Londonu, Milanu i Njujorku, te se na vreme informišite o svemu što nas očekuje na modnoj sceni.

#Cvetna rapsodija, obilje slojeva, jarke boje i karneri biće jedan od vodećih trendova naredne sezone, a ovako ga vidi brend Dolce & Gabbana

#Marama oko vrata će biti apsolutni HIT, a ovaj efektan detalj, predložio je Erdem.

Perje stilizovano na couture način je preporuka luksuzne modne kuće Oscar De La Renta.

Gabriela Hearst vidi prolećne outfite u svedenim bojama i krojevima. Drugom rečiju - minimalistički...

Žuta je nova crna! Bar tako smatra kreativni direktor Belanciage.

Proleće i leto nećemo moći da zamislimo bez tufnica, a Carolina Herrera je ostala verna romantičnim materijalima i siluetama predviđenim za toplije vreme. 

Izvor: Citymagazine

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/