Šta je to što ovih meseci najviše viđamo na street style sceni? Kada se podvuče crta, rezultat je očigledan: animal, animal, animal. 

Animal suknje midi dužine, čizme do članaka koje hrabro iskaču od gotovo 90% crne obuće kojoj smo se nekako svi okrenuli u ovim hladnim danima, a ne zaboravimo i na aksesoare u navedenom printu. Jednostavno, leopard i dezen pitona već definitvno stoje potpuno jednako pored kultnih boja ili materijala koji pripadaju klasici. Na vama je samo da odlučite u koji predmet ćete uložiti novac, jer ono što je sigurno jeste da u 2019. nećete biti proglašeni za osobu koja nosi nešto što je out ili "so last season".

U poslednje vreme, ono što smo primetili da devojke koje smatramo istinskim trendseterkama često nose jesu čizme francuske modne kuće Chloé. Sećate se kada vremena kada smo svi želeli da posedujemo njihove Susanna čizmice sa nitnama u kojoj god nam boji ponudili?! A da ne pominjemo Balenciagine Ceinture čizme sa otvorenim delovima i prepoznatljivim kaiševima nadograđene teškim zlatnim i metalnim kopčama. Ovaj zaista ikoničan komad pojavio se 2011. i od tada ne prestaje da bude rasprodat na zvaničnom sajtu brenda.

No, vratimo se na Chloé, čiji su kreativci ponudili svojevrsni hibrid dva megauspešna komada čizmi.

Chloé Rylee čizmice su debitovale na reviji za sezonu proleće 2018, dizajnirala ih je Natacha Ramsay-Levi, a kasnije smo ih videli smo na popularnim glumicama i modelima poput Sienne Miller, Margot Robbie i Chrissy Teigen.

U pitanju je ankle model čizama sa cutout delovima sa špicastim vrhom, a sveobuhvatna forma ih pomalo svrstava u western stil obuće. Dolaze u različtim bojama, ali mi vam diskretno šapućemo da će u 2019, modeli sa kroko i zmijskim efektom dominirati ulicama svetskih prestonica.

Tekst: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/