Do pre samo dva, tri dana latino diva se mogla videti na ulicama  Njujorka u fenomenalnim, pa čak i pomalo ekstravagantnim outfitima.

Prilike za koje je stajling na ovaj način stavljala u fokus, bila su gostovanja u različitim emisijama i na premijerama vezanim za njen novi film Second Act u kome tumači glavnu žensku ulogu.

Međutim, za sastanak u sedištu kompanije Live Nation Entertainment - koja se bavi organizacijom i promocijom koncerata, Jennifer se u društvu svog dečka Alexa Rodrigueza, pojavila u poprilično neočekivanom i u najmanju ruku: krajnje neobaveznom izdanju.

Sportske helanke od likre sa miksom boja, uparila je sa crop top duksom svetlo narandžaste nijanse, te sa dubokim belo-narandžastim patikama - do ovog trenutka koordinacija stajlinga u potpunosti ima smisla, doduše ako ste krenuli na trčanje.

Međutim, onda dolazimo do "zanimljivog" izbora aksesoara, a to su bordo crvena kapa - koju je očigledno pevačica izabrala zbog matchy idetifikacije sa dečkom, a kao poseban detalj nesinhronizovaog stajlinga, dolazi kožna crna Birkin torba.

Ok, svi imamo dane kada navučemo prvo što nam dopadne pod ruke i izađemo iz kuće, ali ovo je previše i za situaciju u kojoj kasnimo na najvažnije sklapanje posla u životu, naročito ukoliko posedujete praktično nepregledan izbor odeće i aksesoara - što možda i jeste problem.

Na sve to dolazi i jedan neshvaćen beauty detalj u vidu nepotrebno i neprirodno naglašenog rumenila u tamno narandžastoj boji?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/