Da biste postigli šik izgled sa praktično bilo kojim spojem klasičnih komada, ponekad je dovoljno da budu koordinisani u samo jednoj boji, a potpuni efekat sasviim sigurno postižete ukoliko su u pitanju i boje koje važe klasiku u domenu elegancije: crna ili bela.

Iako kada je Olivia u pitanju nije teško da izgledate dobro, ni kada obučete nešto najjednostavnije, s obzirom da je ova 26-godišnjakinja pre par godina bila okićena prestižnom titulom Miss Universe, činjenica je da se lepa modna influneserka potrudila oko zanimljivog i vrlo efektnog stajlinga.

Oversiezd džemper koji Olivia nosi poseduje doduše Givenchy potpis, ali to svakako u ovom spoju komada može biti bilo koji oversized džemper u crnoj boji.

KOmbinaciju potpom upotpunjuje mini suknja, najlon čarape sa printom tufni, popularan model čizmica do članaka sa blok štiklom, dok kompletan outfit u šik maniru zaokružuje beretka i Chanel štepena torbica.

Klasični komadi, boje i odlična sinhronizaacija istih.

Ovo je jedan od onih stajlinga zbog kojih se zahvaljujemo na odličnoj inspiracji. Hvala, Olivia!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/