1. Prva venčanica Meghan Markle

Iako se, od trenutka kada su u novembru prošle godine objavili da su se verili, nagađalo da će, tada buduća, mlada izradu svoje najvažnije haljine u životu poveriti britanskom brendu „Ralph & Russo“, Meghan se odlučila da to bude modna kuća „Givenchy“ na čelu s umetničkom direktorkom Clare Waight Keller. Upravo je Clarino britansko poreklo bilo presudno da sadašanja vojvotkinja od Sussexa izabere francusku modnu kuću.

Dizajnerka je za prvi sastanak ponela 47 nacrta haljina, a nije krila da je Meghan odmah znala šta želi, a to je istovremeno modernu, elegantnu, svevremenu i prikladnu haljinu. Sve ono po čemu je modna kuća Givenchy i prepoznatljiva. Redovni kontakt i razgovori doveli su do do toga da, nakon samo nekoliko razmenjenih skica haljina, Meghan i Clare dođu do konačnog, želenog izgleda, do svilene haljine sa šest precizno postavljenih šavova, čiji je fokus bio na čamac izrezu. Haljina je izrađena od najfinije svile, koju je sama Meghan birala, a koja ima nežnu mat boju, dok joj je čista bela nijansa dala notu svežine i samouverenosti.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/